08 July 2011

Khidmat Masyarakat: Bersih 2.0

Kepada yang bakal menyertai Bersih esok, nak larang pun korang dah besar. Jadi pikir sendiri la. Tapi aku nak bagitau, tear gas kebiasaannya terdiri daripada serbuk berasid - jadi bawak la Eno, ubat sakit perut Maalox atau pun baking powder. Kalau kena gas tu, campur la Eno @ baking powder tu dalam air pastu basuh muka korang. Kalau korang pakai Maalox, pecahkan tablet tu pastu campur dalam air, pastu basahkan muka.






Share |

4 komen:

AkuMuzikFilem said...

epic info ni. blog ni boleh up

karl said...

Aku menulis bukan kerna nama
Kerna sifat kasih
Pada sesama insan
Dan menyatakan kasih sayangmu
Kita sama semuanya sama
Apa yang ada hanyalah kehidupan

Ya, aku menulis bukan kerna nama. Jauh sekali kerana blog traffic, followers, join contest atau pun untuk segmen terjah blog Ben Ashaari.

Sebab tu aku terus menulis kat sini. Go to hell with traffic, nuffnang, i follow u u follow me atau viewer comments. As long as my messages sent to the public, then my job considered done.

Lucifer said...

yes, that's why i like your writing, bro. your sincerity in expressing your knowledge. and i'm so glad that you still keep writing over here with us.

azim~ said...

thanks bro..time tu ak pegi 3.0..merasa gak la tear gas tu..heh..pas kena tu depa pas2 garam..ade effect jugak eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...