06 August 2011

Tawas

10 tahun lepas.

"Kau tau macam mana nak pass urine test?" kawan aku, H tanya kat aku.

"Aku mana main ganja ke ape, entah la mana aku tau," balas aku.

"Bukan main ganja je boleh kantoi urine test, ko hisap Gudang Garam pun boleh kantoi tau tak," K pulak bagitau aku.

"Selalu budak2 yang main ganja ni dorang ambik tawas, larutkan dalam air pastu minum. Tunggu dalam tak sampai sehari, pastu kalau buat urine test gerenti clear punya," K bagitau aku pasal tawas.

Tawas merupakan bahan kimia yang nama saintifiknya Potassium Aluminium Sulphate. Berbanding dengan aplikasi yang kawan aku cerita tu, setakat yang aku pernah tengok tawas ni orang guna untuk hilangkan bau badan, sebab abah aku sendiri pakai benda tu dulu.

Potassium Aluminium Sulphate ni sebenarnya banyak lagi aplikasi lain dalam industri, perubatan dan jugak kosmetik. Dalam proses pembersihan air, serbuk tawas ni membantu proses penggumpalan bahan enap cemar daripada air seterusnya memudahkan proses pembersihan air. In fact, orang kampung pun tau pasal benda ni, kat sesetengah kampung yang mana ada orang tua yang cerdik sikit dorang akan guna serbuk tawas untuk jernihkan air dalam perigi. Dalam kosmetik, macam aku cakap tadi la untuk hilangkan bau badan. Dalam bidang perubatan selalunya tawas ni dimasukkan sekali sebagai bahan dalam vaksin, ubat gigi dan membantu dalam proses pembekuan darah.

Sampai sekarang aku still tak tau betul ke tak apa yang kawan aku cerita kat aku 10 tahun lepas - pasal tawas boleh guna untuk clearkan dadah daripada badan dan elakkan daripada metabolite dadah dikesan dalam air kencing. Nak kata diuretic effect, rasanya kopi ade la effect nak bagi kuat kencing (logiknya, bila kerap kencing, makin kerap dadah yang ade dalam darah ditapis oleh buah pinggang dikeluarkan dari badan melalui air kencing) sebab dalam kopi ade caffeine.



Share |

150 komen:

LaL™ said...

pehh,unik jugak tawas nie yup...

dibnye said...

how about air kelapa? sbb sekolah aku ada kes beberapa tahun lepas. student yang ambik pil kuda boleh lepas urin test lepas minum air kelapa.

aku tak tahu benda ni betul ke tak sbb cerita ni telah di pass2kan oleh byk mulut2 manusia.

Anonymous said...

Air kelapa leh ke . Law libas gan air mabuk cmne??

Anonymous said...

Selain air kelapa dgn tawas, x de cara lain ke nk bg clear?

Anonymous said...

Ada logic cara. Behenti lah

Anonymous said...

antara caranya ialah ;
1.bertaubat
2.minum air kelapa .jarang dia clear kalau setakat minum segelas.
3.minum limau ice banyak gak.air limau terus tak yah gula ke
4.banyakkan bersukan
5.minum alcohol.
ni je la setakat yg aku tau,
taubatlah selagi umur masih dipinjamkan

Anonymous said...

Tobat2 la sume yg main pil kuda...insaflah,,buang jauh2 perangai buruk tu..&jauhkn dari brkwn dgn mat2 kuda n mat kaki dadah...

Anonymous said...

Suruh orang taubat tapi suruh minum alkohol. Mcm mana tu? Kau agama apa ni? Setahu aku, air mineral, air kelapa, air limau (Masam) yang akan bantu untuk cuci urine.

Anonymous said...

Betul ke tawas boleh neutralkan urine?confirm??

Anonymous said...

Untuk bukan muslim boleh la minum alkohol.benda basic takkan semua nk kena explain

Anonymous said...

Tah..bebal sgt...

Afeeq Zack said...
This comment has been removed by the author.
Afeeq Zack said...

Petai pon boleh kan?

Anonymous said...

sakit kepala aku..3mggu lgi aku nk kne urine dowhhh!!!apamacam ni oii

Anonymous said...

brape hrblan kt mane

nasha atep said...

8hb ni kene urine.. Kompom ke tawas boleh

dreamerzproject said...

Tawas mana nak dapat ??

khairul anam said...

Minum ural lah senang citer .

Anonymous said...

korang,Klau air kencing mmg ade mcm2 cara...
tp,Klau tetibe kene g ospital utk amek darah..checkup hemoglobin, etc, ade kesan tak? Maknenye doc tu akan tau tak kite amek ice.

Shidot Superb said...

Kalau ice tu, 3hari je da clear. Check darah mmg akan kantoi kalau bnde tu kuat lg dlm badan

Shidot Superb said...

Kalau ice tu, 3hari je da clear. Check darah mmg akan kantoi kalau bnde tu kuat lg dlm badan

Thomas Sutharshanan said...

Kalo ice macam nak hilang dalam darah

Anonymous said...

nak tanye, kalau minum air tawas ni nak kena banyak ke sikit?? tak sedap babe rasenye

jalie escobar said...

tumpang tnya...bley ker pil rasitol bersih kan air kencing dari kena urine test ???

Zairul Rizal said...

Ko thu xKt mne ad jual tawas?

Zairul Rizal said...

Ural cpt ke hlng urin?

Zairul Rizal said...

Xde cara lain ke nk brsih urin slain dari tawas?

Zairul Rizal said...

Xde cara lain ke nk brsih urin slain dari tawas?

Anonymous said...

tawas tu bkn julap ke?

mon_tajaq@gmail.com said...

apa yg pling brkesan untk hilangkan urin syabu bro??

Anonymous said...

Memang betul tawas boleh neutralkan air kencing dlm mse sehari je.ko letak sebelah kecik je dlm air biar larut pastu minum.ko akan rase loya loya tapi kene tahan la,klo rase nk kencing pergi cepat2.insyallah negetive.nak cepat lagi minum cuka,mmg yakin tpi kne tahan la masin tu.

Anonymous said...

jadi ke cuka tu???...

No0rfaizzakuan said...

jgn minum tawas..bole makan perot nanti..bahaya tawas tu..byakkan kluar peloh..sebab thc ada dalam lemak badan..so mlas nk p senam..p sauna..n than..minum air kelapa, x pon minum air ketom, x pon minum air cranberry..org kta bole clean..jgn dibuat dgn tawas.. x pasal² benda lain jadi..hahaha

No0rfaizzakuan said...

jgn minum tawas..bole makan perot nanti..bahaya tawas tu..byakkan kluar peloh..sebab thc ada dalam lemak badan..so mlas nk p senam..p sauna..n than..minum air kelapa, x pon minum air ketom, x pon minum air cranberry..org kta bole clean..jgn dibuat dgn tawas.. x pasal² benda lain jadi..hahaha

No0rfaizzakuan said...

jgn minum tawas..bole makan perot nanti..bahaya tawas tu..byakkan kluar peloh..sebab thc ada dalam lemak badan..so mlas nk p senam..p sauna..n than..minum air kelapa, x pon minum air ketom, x pon minum air cranberry..org kta bole clean..jgn dibuat dgn tawas.. x pasal² benda lain jadi..hahaha

Anonymous said...

Ural tu apa ye..kat mana bole dpat..ada yg kata makan ubat lawas kencing..mmg ada jual di farmasi tpi bole le dn brapa lama bole clear..tapi yg pasti nak cuba hilangkan kesan apa juga dadah dlm urine kena stop ambil apa juga bentuk dadah.. klau hari2 masih aktif on mmg x la clearnya..mkan la apa pn ttap kantoi..

Anonymous said...

air kelapa confirm ke ?

Anonymous said...

Bro kalau masuk dlm badan dlm bentuk makanan. Contoh mcm brownies kan. Sangkut x air kencing

Ferrari Jb said...

Minum susu beruang.....

IMAN ZAP said...

ural cepat x hilang urin ganja.. sekadar bertanya

Anonymous said...

dh try mnum..pehhh...mmg loya...telan juga la.....cuma nak tnya la....cntoh klau nk test urine smnggu lagi,mnum smnggu sblum.....agak2 boleh clear ke?atau mnum time hri nak test?

nazir hanif said...

Cara nak clearkn ganja dlm kencing plz tulung..urgent

Unknown said...

Klu ural tu confirm clear but nak beli d farmasi tu nak ada surat hospital jgk.

Anonymous said...

Nak clean ni sng je
1)minum air kelapa takde gula setiap hari dalam seminggu
2)pegi ke pharmacy cari serbuk oral yang biasa doktor bagi untuk cirit birit
3)kalau bukan islam minum satu tin beer esok lusa dh clear
4)banyakan minum air suam dan kurangkan minuman yang manis
5)minum air bali tanpa gula setiap hari dalam seminggu

Anonymous said...

Ural digunakan untuk air kencing menjadi alkali iaitu bebas dari segala jenis dadah dalam air kencing.serbuk ural ni bancuh dengan air dan diminum 3-4 kali sehari dan dalam masa 4-5 hari air kencing kita akan menjadi alkali negative dadah

husni jamil said...
This comment has been removed by the author.
husni jamil said...

salam aku nk tnya.... (6/12/2015 jam 1 pagi) ahad lepas aku ambik ice... berapa lama nk hilangkn dlm badan aku sama ada dlm darah atau pn dalam air kencing... takot jugak sbb aku nk kena buat chekup dlm masa terdekat ni.

Anonymous said...

Ice paling lama pon 4-5hari je...kdang2 3hari pon da clear..pling penting bnykkn minum air masak n sllu gi kencing...biase xsmpai 4hari clear dah

Anonymous said...

Makan ubat nyamuk boleh jugak kan ?

Yanie Gurl said...

kalau ganja berapa lma untuk clear.mohon pencerahan

Anonymous said...

Nak tahu ganja berapa lama nak clear kalau x buat apa2 means x de inisiatif nak clearkan urin

Anonymous said...

Beli serbuk ural kt farmasi..ckp je nak serbuk ural..baru bape ringgit..esok urine test harini kau bantai dua paket serbuk ural..confirm clear bg pnggune Ganja sejati.. Gwa share sbb gwa da test..lepas bhai..cuak gak..

min jasmin said...
This comment has been removed by the author.
ahmad faiz said...

Bro, memang lepas eh pakai ural ? Aku hari hari hisap joint. Aku besok kene buat urine ni. Nak masuk belajar. 420

ahmad faiz said...

Memang jadi ke bro ? Aku hari hari hisap ganja. Pakai ural tu clear eh ?

Unknown said...

farmasi tu tk tnye kew kte ank bli srbuk uh..bg info nak ilangkan ganja esk urin test..tak bhaye kew ural tu

MUHAMAD RUSDI NASARUDDIN said...

Salam. Mohon pertolongan ni. Uri ice 3 hari esk nk wt medical checkup dlm sngapore. Clear x? Urgent ni kwn.

MUHAMAD RUSDI NASARUDDIN said...

Salam. Mohon pertolongan ni. Uri ice 3 hari esk nk wt medical checkup dlm sngapore. Clear x? Urgent ni kwn.

Ruzaily Ramlan said...

Ice 3 hari clear da dun wory...banyak minum air..lagi bagus bnyakkan berpeluh..nak lagi cepat minum ketum..tapi yg non muslim hentam beer je xyh pening2.kalau dam tu memang susah dijangka.sbb kandang2 seminggu pun dah clear tp ade terjadi dah sebulan x kena pun boleh sangkut..petua paling mujarap berenti je kena bnda mengarut semua tu..amalkan cara hdup sihat..ingatlah insan yang tersayang.peace yoww

Anonymous said...

Ural minum sehari few packet pun dalam masa seminggu, still tak clear. Nasib baik clinic pass kan je. Kah!

Asraf Asrafcheyrah said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Amacam lepas tak kau urine?pakai ural?

bisnes bersama said...

Kalau air ketum kantoi ke urine,tp origanal tkda cmpur utk wat ubt

Unknown said...

kat tmpt ak belaja nnti ad buat urine test mngejut .. kalo kantoi , aadk angkut . nk tnya , bahan ap yg boleh clearkn urine smpai bila-2 ?

MUHAMAD RUSDI NASARUDDIN said...

Minum air masak bnyk. . Joging biar brpeluh.bnyk keluar pluh .cpt ia kluar. Amalkn slma 3 hri. Insyallh clear. Lpas 2 dah la ambk brang lg. insaf2 la kwn.

Unknown said...

Salam , mcammne nk clear urine test sbb 22 nk msok polis dah . Tq

Anonymous said...

Untuk soalan nk clear air kencing sampai bila bila tu, buat solah taubat..buat selalu dan jangan ulangi perbuatan yg Allah larang

Faim Shokordan said...

Salam , aku hari ahad ni nk ada urine test .. .13/2/2016 lepas aku ada ambk ganja .. Cmner cara cpt nk hilangkn erk??

shafiee hamzah said...

Minum je air masak byk2.biar slalu kncing..

shafiee hamzah said...

Minum je air masak byk2.biar slalu kncing..

shafiee hamzah said...

Smpat hilang kesan ganja tu..lps smggu kira clear dh.

shafiee hamzah said...

Minum je air masak byk2.biar slalu kncing..

Anonymous said...

Aku ada lagi masa seminggu je sebelum daftar belajar.last dua hari lepas pekena bong.aku pulun futsal tiap tiap malam.minum air suam tak payah cakap teguk macam mana.agak agak dah clean ke urine aku.maaf sekadar bertanya.

Shahrul Naiem said...

Minum air kelapa Muda original.. Atau pun pegi kedai ubat cina ckp kat dia nak beli ubat utk clear kan urine.. Atau korang nak lebih yakin minum je clorox...hahhaha.. Ok bye!

Anonymous said...

pengalaman aku : sebelum hadir medical checkup keesokan harinya. malam tuh aku beli 1 bungkus air ketum pure xda campur minum 1 cawan selebihnya sedekah kt member2 alhamdulillah clear urine aku. petua member2 juga. sekarang aku bebas dari segala benda hayal nih.

Regards,

insan lemah

ulala said...

pehh terbaik.. ramai pulak yg share petua2... papehal pon aku baru je sangkut test urine minggu lepas.. kene angkut p AADK... nasib baik member aku bagi air kencing dia letak dalam botol flavour vape.. sooooo, petua paling mujarab, suruh member kau yg clean kencing dalam botol flavour vape pastu p lah test urine kt mana pon insyaAllah lepas.. tapi pepandai lah cover masa nk tuang tu..

ZHAFRAIN ILMAN said...

Geng aku nak tanya sikit ni.. Kesan ganja lama tak? Macam mana nak lepas urine test? Please pleaseee

Anonymous said...

kalau amek ice . bpe lame dlm darah clear ? ��

Anonymous said...

Nak tanya . Aku selalu minum ketum campur ubat batuk ? Esok dah nak kena urine test rasa2 sangut ke tak eh ? Kalau sangkut nak bagi clear macam mana ? Tolong bagi respon '(

Anonymous said...

Nak tanya . Aku selalu minum ketum campur ubat batuk ? Esok dah nak kena urine test rasa2 sangkut ke tak eh ? Kalau sangkut nak bagi clear macam mana ? Tolong bagi respon '(

zulfaqar azlin said...

Ural ke oral??serbuk yg biase doc kasi utk cirit birit kan??

zulfaqar azlin said...

Ural ke oral??serbuk yg biase doc kasi utk cirit birit kan??

zulfaqar azlin said...

Aku mkn ural je..blh ke bro???keje pn tgh2 panas. Peluh basah baju aku...

zulfaqar azlin said...

Aku mkn ural je..blh ke bro???keje pn tgh2 panas. Peluh basah baju aku...

rk scorpio said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

bro,aq smalam isap ice rm 30..tpi x lyan sorg laa..2/3 org jgkk laa layan..esok urine test..aoa cara mudah untuk clear kan urine aq dlam masa singkat nh?tolong bgi response..aq btul ii memerlukan petua nh

Aizuddin Mad said...

Ahaha siap cerita layan 2 3 org. Gantung

Aizuddin Mad said...

Ahaha siap cerita layan 2 3 org. Gantung

Anonymous said...

Untuk ganja,dah banyak kali aku buat seminggu sebelum stop.4 hari sebelum urine,tiap2 malam sebelum tido minum air kelapa muda dari biji tu.kalau beli cakap potong atas bawah,sebelum minum selawat goncang sket (untuk bagi gas dia lebih,itu yg penting) lepas tu one shot.sebelum pergi urine,kalau tak yakin hentak 2 biji,air kosong segelas dua.inshaAllah.aku penah test 6 hari,alhamdulillah clean.lagi satu banyakkan keluar peluh sebab thc tersimpan dalam lemak badan.untuk ice,aku tak tahu,nak juga tahu berapa lama,cara apa semua hehe thanks!selamat mencuba�� (ural ade time luck lepas ade time sangkut+ural ke tawas semua tu untuk cuci buah pinggang.so kalau syg nak pakai lama kalau boleh elak lah)

azam said...

Haha

Anonymous said...

lau mcm esok ak nk g urin,apa cara yg sesuai tuk clean urin ice?bg cdngan bro

Anonymous said...

Ubat nyamuk bapak hang...

Anonymous said...

Ural lah ngok...kejadah cirit birit...

Anonymous said...

Terkebil2 mata gantung ice 30sen...ha3

Anonymous said...

Minta je air kencing member yg clean tapau dlm botol kecik...

Muhammad Mustaqim said...

Tawas ni klau check urine polis mmg lepas. Tapi kalau check di mammal dipecahkan air kencing tu agak2 rasanya kantoi tak

Muhammad Mustaqim said...

*makmal

Muhammad Mustaqim said...

*makmal

Anonymous said...

kahkahkah.... lawak kau ni...

Unknown said...

TnyA sikit..pil kuda bpa ari sangkut urine?clear pkai Ural jd ke?brpa hari amik msa?bpa pek nk kea hbis?

Unknown said...

TnyA sikit..pil kuda bpa ari sangkut urine?clear pkai Ural jd ke?brpa hari amik msa?bpa pek nk kea hbis?

Anonymous said...

TnyA sikit..pil kuda bpa ari sangkut urine?clear pkai Ural jd ke?brpa hari amik msa?bpa pek nk kea hbis?

Anonymous said...

Minum ural kena hari2 5hari sblum pegi test urine..dlm 5hari tu memang terkencing2..tp selama minum ural tu jgn amik dadah..berenti dulu dlm process tu..

Anonymous said...

Alkohol ko kira muslim dan bukan muslim, masa hisap dadah tak kira ke? Otak cam bangang jer

Unknown said...

Pil kuda petua nya naik kuda24hour none stop

Unknown said...

Pil kuda petua nya naik kuda24hour none stop

Jingo said...

Isap pil kuda

Madepaker said...

Yg melenting2 tu knpe... ade yg tngh ending ke

toysz89 said...

ntah la....makan dian vitamin jer....ade berry urine compem lepas....da try huhu kalau tak abez gelap masa depan....

Unknown said...

kalo campur ubat batuk bleh kantoi.. sbb ubat batuk tue mcm ganja jgak... tpi sehari je bleh hilang kalo koe kuat minum air kosong

Unknown said...

kalo campur ubat batuk bleh kantoi.. sbb ubat batuk tue mcm ganja jgak... tpi sehari je bleh hilang kalo koe kuat minum air kosong

Unknown said...

Salam mohon pertolongan aku lgi 3 hari nk urine test. Bnde lain aku x ambik aku cume ambik ktum je aadk ckp nk buat urine test kt aku psl ktum mcm mne nk hilang kn ktum dlm air kncing aku engt nk stop 3 hari agak2 lps x urine aku?

hazrul naaim said...

Salam mohon pertolongan aku lgi 3 hari nk urine test. Bnde lain aku x ambik aku cume ambik ktum je aadk ckp nk buat urine test kt aku psl ktum mcm mne nk hilang kn ktum dlm air kncing aku engt nk stop 3 hari agak2 lps x urine aku?

Skydemonz Putra Feddie Norazeen said...

minum ketum kalau x campur ubat batuk x sangkut bro... kalau campur tu yg jd sangkut kethamine..

Skydemonz Putra Feddie Norazeen said...

minum ketum kalau x campur ubat batuk x sangkut bro... kalau campur tu yg jd sangkut kethamine..

jailani jai said...

Salam..mintak bantuan
Ak da smoke weed ..taun ni straight dari bln 1 hari tu...
Ak ade masa lagi 3mnggu utk urine test by navy..
Bgy cara nak clean pling cpt ..n dos yg ak amik ni...
Pisyangg oii....

jailani jai said...

Salam..mintak bantuan
Ak da smoke weed ..taun ni straight dari bln 1 hari tu...
Ak ade masa lagi 3mnggu utk urine test by navy..
Bgy cara nak clean pling cpt ..n dos yg ak amik ni...
Pisyangg oii....

yui didi said...

tips clear urine test syabu

msukn cuka dlm btol eyemo....
simpn dlm boxer...
time urine msukn 5-8 titis

tips clear urine test syabu 2

tea+salt

msukn tea+salt dlm btol eyemo....ataw yg agak besar skit
simpn dlm boxer...
time urine guna..

yui didi said...

tips clear urine test syabu

msukn cuka dlm btol eyemo....
simpn dlm boxer...
time urine msukn 5-8 titis

tips clear urine test syabu 2

tea+salt

msukn tea+salt dlm btol eyemo....ataw yg agak besar skit
simpn dlm boxer...
time urine guna..

Muhd Farhan said...

Itu untuk urine tpi klau dlm darah cmne pulak bro?

Muhd Farhan said...

Itu untuk urine tpi klau dlm darah cmne pulak bro?

Shamsul Roslan said...

Di sini saya ingin memberikan satu tips yang terbaik untuk mereka yang tahu diri akan di buat ujian seringan air kencing, Anda hanya perlu mempersiapkan diri dengan sedikit jumlah air teh.
Ini kerana air teh sama warna walaupun sebatian kandungan air teh tidak sama dengan air kencing, akan tetapi jika alat ujian seringan air kencing ini dimasukan ke dalam air teh tersebut keputusan nya akan dinilai sebagai Urine Negetif Keseluruhan.
AWAS.... Anda cuma perlu membasahkan bekas urine anda dengan air kencing agar ada meninggalkan bau air kencing bagi mengaburi bau the di dalam bekas, Keputusan di atas kertas strip akan menunjukkan warna yang samar sekali dengan air kencing yang bersih dari dadah. SEKIAN SELAMAT MENCUBA.

Anonymous said...

Mnum ketum tak sangkut pun klau ko mnum yg kosong..klau yg cmpur ubat batuk tu aku x tau la plak sangkut ke tak..aku pun mnum ketum..malam aku mnum, esok g urine lepas je x sngkut..

Hanif Siti said...

4hri

Hanif Siti said...

Ural, 100 plus, beer. Pling lama 5hri klu nk sahih clean. Paling cepat 4hri. Tu pom mabuk hri2. Hahaha. Nk lebih afdal. Stop jew trus.

Hyri said...

Nk tau..mule2 sy tk tau itu gnjar..pas tu sy isap lah..sy dh isap .kwan sy pun bgi lh tau itu yg kau isap tu gnjar..senang cita sy isap 1kali je itu pun 1 sedut je tpi pening jugak kple..ok nk tau rase2 lepas 15 hari urine agak2 sangkut tk..?

Hyri said...

Nk tau..mule2 sy tk tau itu gnjar..pas tu sy isap lah..sy dh isap .kwan sy pun bgi lh tau itu yg kau isap tu gnjar..senang cita sy isap 1kali je itu pun 1 sedut je tpi pening jugak kple..ok nk tau rase2 lepas 15 hari urine agak2 sangkut tk..?

ariel86 said...

kosong pown akan sangkut,dia akan naik pada stripe ket@ketamin dan bila dihantar ke makmal kimia dia akan pecah2kan racun2 tu dan keputusan akan kluar metagyina

Anonymous said...

Klau esok lg sehari nk test urin agak2 sempat tak clear ?

Anonymous said...

Btul ke letak cuka dlm btol eyemo n titiskn dlm air kncing boleh cleankan urine?

Bosan generation said...

Urmmm..mana satu nii aku nk clear urine ganja..please..bg jawapan paling tepat..lagi 2 hari nk urine test

Anonymous said...

Salam geng.. Aku blh dikatakan hari2 hisap ganja..aku dpt pnggilan kerja di sgpore.. Cmne cara cepat utk aku clear urine..?? Adakah tawas,air kelapa,ural blh membantu clearkn urine dgn cepat??ad yg bgtau minum caffeine je.. So aku harap geng dlm ni dpt membantu..

Hafizi Rusli said...

Aku esok nk urine test..betul ke ad org kata mabuk sehari boleh clear?

Anonymous said...

Bro urine batu paling lame berapa ari clear?

Unknown said...

Cara yg boleh clear ketamin?? Tq

Umira Umi said...

Cara yg boleh clear ketamin?? Tq

brader tegar said...

aku beli ural tiap hari aku minum..dalam bulan tu jugak ke boleh clear derr..

brader tegar said...

dalam minggu tu boleh ke clear derr..

brader tegar said...

dalam minggu tu boleh ke clear derr..

Unknown said...

Telan skit tawas je.. pastu minum 2 botol mineral besar... besok gak clear... confirm ... tawas paling kuat neutralkn ap jenis dadah...

Unknown said...

Nak tanya minggu depan nak buat medikal checkup last hisap ganja 26/5/2017..mcm mana nak clearkan urine dan darah?

Anonymous said...

sama la kita, hari2 isap. aku nk clearkan sbb nak masuk belajar ni. apa cara yang berkesan

Anonymous said...

Cara plg berkesan utk clearkn kesan brg2 isapan haram....

1.jgn isap lg
2.nk isap gk kna tau coming date urin test.. ready la tawas ke ural ke..
3.kalau tak confident badan clear..jgn dtg masa hari urintest tu.. aka MIA
4.selamat berjaya kalau ttiba nk wat test dlm masa sejam lagi.. damn!

sy dah tekene no4.. lantas terkantoi +ve.. lalu ilang kerja.. damn too...

Fit Marley said...

Tak sempat main tawas, aku dilamun keindhan dipagi raya ketiga tidur dikandang pagar besi. -_-' menyesal main barang tumbuhan,, stop laaa smoking like marley.. #KanMendapatSemingguTidoHotel orang makan rendang dgn lemang, aku lantak roti bulat ngan sirap... Salam raya aidil fitri maaf zahir & batin dari simpang klang, salam saudara 77/// assalamualaikum............ -_-'

Anonymous said...

boh cuka dalam air kencing boleh clearkan ke.? mintak jawapan

If you rasta say hey said...

Urine test tu ade jual kat pamasi ke,tempat lain ke?lg sbulan nk iv ni,boleh try test sdri dlu..pada stoner stoner tegar yg da lepas urine test tu share la sikit petua nk bg lepas,

Anonymous said...

Aku sasau terok sebab overdose ice...aku clearkan pakai beer...skrg badan aku sakit2...aku nekad tinggalkan sume ni...sebab aku perempuan...

Unknown said...

Andai kata ada ujian hiv test . Urine syabu akan detect sekali ka?

Anonymous said...

Ngamm yg ni betoi dh..hahaha

Adek Odeng said...

Ural sapu,urine alkalizer sapu,air kelapa pon sapu,beer pon sapu😂
Agak2 clear x urine test?mohon pencerahan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...