15 September 2012

Sains dan media

Berita-berita penemuan dalam bidang sains memang menjemukan.



Tapi perkara di atas lebih baik berbanding apa yang jadi kat bawah ni.



Sumber: I fucking love science




Share |

4 komen:

bukankosong said...

kah kah kah

antara said...

ok this is nice! xD

AkuMuzikFilem said...

media spinning. anywhere in this world

silent said...

haha
ada 7 billions people in the world and aku rasa tak sampai seploh percent pun yang really care about the knowledge of science. sedangkan kita sendiri pun belajar for the exam sake. blog macam ni pun sunyi sepi je. maybe ramai silent readers macam aku sendiri, tapi for the sake of science knowledge pun selalunya kena google dalam english, sama ada orang inggeris memang suka berkongsi atau orang melayu pun tulis blog science fact in english. bahasa aku pun boleh tahan rojak.heh. aku cuma nak mengutarakan ketidakpuashatian betapa ramai lagi rakyat malaysia yang tak excited untuk tahu bendabenda baru.ilmu baru, sains utamanya.ataupun aku je yang tak perasan-.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...